NORDTAC använder cookies

En cookie (datakaka) är en fil som sparas på din dator så att webbplatsen kan känna igen datorn nästa gång den besöker bookingcenter.se.
cookies
Cookies är små ofarliga textfiler som inte kan sprida datavirus eller på annat sätt åstadkomma skada.

Syftet med cookies är att hjälpa webbplatsen att identifiera användaren för att därmed ge en mer effektiv användning av webbplatsen och en bättre upplevelse för användaren.

Vi använder cookies för dessa syften:

Session Cookie:
En session cookie identifierar dig som användare under den tid du är på webbplatsen. Denna cookie raderas när du stänger din webbläsare.

Analytics Cookie:
En analytics cookie används till att mäta vilka sidor och element man besöker på bookingcenter.se. NORDTAC använder Google Analytics för att samla in statistik som används till att förbättra webbplatsen.

Cookie Accept:
När du har accepterat användningen av cookies (antingen genom att klicka ‘Jag förstår‘ eller genom att klicka vidare på webbplatsen) sparas en cookie med denna information. Du får därför inte information om cookiepolitiken nästa gång du besöker webbplatsen. Accepten sparas i ett år.

3:e Parts Cookies:
NORDTAC integrerar facebook.com, diqus.com och addthis.com och använder därför cookies från dessa tredjepartstjänster.

Kan jag slippa cookies?

Absolut! Vill du ta bort eller slippa cookies hittar du mer info och vägledning HÄR

SEKRETESS POLITIK

Så registrerar vi dina upplysningar • Därför behöver vi lagra dem • Så hanterar vi dem

INSAMLING AV PERSONUPPGIFTER
När du registrerar dig hos NORDTAC, t.ex. som mottagare av vårt nyhetsbrev, som deltagare i kundevenemang eller när du besvarar någon av våra enkäter, används dina kontaktuppgifter för att skicka besked till dig emellanåt. Vi använder informationen till att kontakta befintliga och tidigare kunder med nyhetsbrev och bra erbjudanden.
HUR LÄNGE SPARAR VI INFORMATIONEN?
När du registrerar dig hos NORDTAC med information om företagsnamn, namn, kön, ålder, telefonnummer och/eller e-post sparar vi upplysningarna i upp till fem år. Därefter raderas alla personuppgifter.
VEM HAR TILLGÅNG TILL DINA UPPGIFTER?
Endast 2 personer har tillgång till dina uppgifter hos NORDTAC, där de lagras i en kontrollerad miljö med regelbundna säkerhetskontroller. NORDTAC lämnar aldrig ut dina uppgifter till en tredje part utan att du uttryckligen har givit ditt samtycke till det.
TILL VAD ANVÄNDER VI UPPGIFTERNA?
NORDTAC använder dina personuppgifter till att kontakta dig när vi har erbjudanden som kan intressera dig. Upplysningar om ditt beteende på Internet – via cookies – används i första hand till att göra vår webbplats mer användarvänlig.
TA BORT ELLER ÄNDRA PERSONUPPGIFTER

Du kan alltid få information om vilka uppgifter som NORDTAC har registrerat om dig genom att skriva till webmaster@nordtac.com. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få felaktiga eller vilseledande uppgifter korrigerade eller borttagna, och du kan också alltid dra tillbaka ditt samtycke. Vill du bli kontaktad av NORDTAC i framtiden kan du också meddela det via info@nordtac.com